Over ons

Oestermannen inhuren de succesfactor op je feest!

Kraakvers

oestermannen inhuren is een concept dat we 20 jaar geleden ontwikkelden, door simpelweg te denken vanuit de gasten.

OUR STORY

Onze gasten staan op een party met een glas in de hand in groepjes met elkaar te babbelen en kunnen het zeer waarderen dat de oesters ‘naar hen toe komen.’ Ze hoeven hun gesprek niet af te breken om naar het buffet te moeten lopen om een oester te pakken. Door de oesters ‘surplace’ te openen weten je gasten zeker dat ze kraakvers zijn. Vanuit die gedachte hebben wij het mobiele oesterconcept bedacht. We begonnen met een emmer met oesters en daaraan hadden we een schaaltje gemonteerd. Dat zag er zo tuttig uit, dat we het schaaltje eraf getrokken hebben en nu de oester kraken en direct aan de gast geven. 

Benieuwd hoe het werkt?

Oesters zijn veelzijdig

Toen ik 20 jaar geleden begon als oesterman, kon ik niet bevroeden hoe leuk ik dit vak zou vinden. Dat komt omdat oesters veelzijdig zijn; er valt nu eenmaal enorm veel over ze te vertellen. Daarnaast is het altijd een verrassing waar je terecht komt. Ieder feest en iedere locatie is anders, maar het zijn de gasten waar ik blij van word. Bij de interactie die plaatsvind komt een energie vrij die voelbaar is op een feest. En dat komt door zoiets kleins… oesters!

Matijn Wijn

Oestermannen inhuren is te makkelijk

Het inhuren van Oestermannen is veel gemakkelijker dan je denkt. Als je weet hoeveel gasten er op je party komen en als je weet hoe lang dat de oestermannen ongeveer kunnen blijven, dan maken wij een inschatting van het aantal oesters. Het is ook mogelijk verschillende soorten oesters te nemen. Bijvoorbeeld een mix van Zeeuwse tafelcultuur, Bretonse creuse en/of Ierse oesters.

Oesterman Jan Dante

Jan Dante

floris tefaf

Floris Snoeren

Het Team

Cameron

Cameron

Oesterman Gijs van Drom die een oester opent

Giijs Van Drom

Oestermannen Matijn

Matijn Wijn

Testimonials

5/5